FOTELJA VERA

Održavanje mebla na stolicama

U našoj proizvodnji koristimo visoko kvalitetne štofove domaće proizvodnje i uvozne. Pri odabiru štofa preporuka je da naglasite ukoliko prostor u kojem će nameštaj biti ima predispozicije za većim prljanjem kako bismo Vam preporučili štofove koji su najlakši za održavanje.

Namšetaj je poželjno usisati jednom nedeljno nastavkom za tkaninu i prebrisati suvom mekom krpom.

U daljem tekstu pročitajte još neke od korisnih saveta.

  • Ukoliko se desi da prospete nešto na štof, očistite prosuto i mrlje što je pre moguće jer se mrlje teže uklanjaju što duže ostaju ignorisane.
  • Ukoliko fleku nije moguće ukloniti vodom, koristite samo bezbojne blage sapune, koje ćete ukloniti sa krpom natopljenom vodom. Dobro posušite suvom krpom ostatke vode, a potom koristeći topao vazduh iz fena za kosu na udaljenosti od minimum 30 cm od tkanine. Topao vazduh usmeravati od spoljašnih ivica fleke ka unutrašnjosti.
  • Ukoliko Vam nameštaj stoji blizu izvora svetlosti: Zaštitite tkaninu od direktnog sunčevog zračenja i držite je podalje od izvora toplote, jer to može dovesti do promene boje.
  • Ukoliko je došlo do nekog ozbiljnijeg oštećenja, pozovite nas za dalje savete. U našoj proizvodnji vršimo reparaciju isključivo naših proizvoda, tako da je u krajnjem slučaju moguće vratiti oštećeni predmet u proizvodnju na reparaciju.

Najnoviji blogovi

© Copyright 2024 Kostka nameštaj , Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll