Održavanje nameštaja od drveta

Održavanje nameštaja od drveta

Predlažemo Vam kako da održavate nas namestaj.

Uvek imajte u vidu da u našoj proizvodnji koristimo ekološke boje i lakove za drvo koje su na vodenoj bazi, te tako većina komercijalnih sredstava za čišćenje nisu dobra preporuka.

  1. Redovno održavanje nameštaja je najbolje sprovoditi blago nakvašenom mekom krpom (nikako mokrom), pa zatim prebrisati takođe mekom ali suvom krpom kako bi se otklonio eventualni višak vlažnosti sa stola.
  2. Ukoliko se desi da na drvenu površinu prospete neku tečnost, takođe je najbolje odmah prebrisati, odnosno ukloniti je suvom krpom. Ako je nakon toga ostala masna fleka ili mrlja, naš savet je da u činiji razmutite dve do tri kapi sudomila sa mlakom vodom, umočite krpu u to, dobro iscedite i prebrišite fleku. Nakon toga obavezno tretirano mesto osušiti mekom krpom.
  3. Ako ste na drvenu površinu razmazali tempere, plastelin…najbolje je sačekati da se osuši , pa zatim mehanički ukloniti blagim pokretima polutvrdim predmetom, vodeći računa da se površina ne ošteti (npr. špatulom za kolače)
  4. Ukoliko je došlo do nekog ozbiljnijeg oštećenja, pozovite nas za dalje savete. U našoj proizvodnji vršimo reparaciju isključivo naših proizvoda, tako da je u krajnjem slučaju moguće vratiti oštećeni predmet u proizvodnju na reparaciju.

Najnoviji blogovi

© Copyright 2024 Kostka nameštaj , Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll